KOMENTAR DI BAGIAN BAWAH SEKALI

Inilah 5 kelebihan Vivo NEX dual displayBerbanding beberapa tahun yang lalu yang bergantung kepada selfies dan Hi-Fi, kini Vivo memberi tumpuan kepada inovasi yang dibawa ke telefon pintar terbarunya.

Ini dinyatakan dalam peranti Vivo NEX Dual Display, yang sedang dibincangkan. Satu ciri yang menarik adalah pada dua skrin yang terdapat di bahagian depan dan belakang.

Sementara itu, terdapat 3 kamera belakang menarik dan prestasi yang hebat. Untuk itu, untuk Alat yang ingin tahu tentang kelebihan dan kekurangan Display Vivo NEX Dual, mereka dapat melihat maklumat seperti berikut:

Kekuatan


1. Dua skrin inovatif


Jika Yotaphone mempunyai dua skrin dengan skrin depan berwarna dan skrin belakang hitam dan putih, ia berbeza dengan Paparan Dual Nano Vivo yang sebenarnya menggunakan dua skrin berwarna di bahagian depan dan belakang.

Pada skrin utama di depan menggunakan teknologi Super AMOLED yang mempunyai lebar 6.39 inci dengan resolusi HD penuh (2340 x 1080 piksel). Dengan nisbah aspek 19.5: 9, skrin memenuhi depan tanpa poni.

Walaupun skrin sekunder di belakang mempunyai lebar 5.49 inci teknologi Super AMOLED, resolusi HD Penuh (1920 x 1080 piksel), dan nisbah 16: 9 supaya ia memenuhi bahagian hadapan.

2. Prestasi yang cepat


Spesifikasi perkakasan yang hadir pada telefon pintar ini tidak syak lagi kerana ia menggunakan gabungan Qualcomm Snapdragon 845 Octa-core chipset, 10 GB RAM, dan 128 GB storan dalaman. Dengan kombinasi ini, Vivo NEX Dual Display mempunyai prestasi yang kuat

3 kamera canggih


Vivo NEX Dual Display hanya mempunyai kamera belakang tanpa kehadiran kamera hadapan kerana penggunanya juga boleh melakukan selfies atau wefies menggunakan kamera belakang berkat skrin belakang.

Tiga kamera belakang mempunyai kombinasi kamera utama 12 MP + 2 kamera sekunder MP + Kamera 3D TOF (Masa Penerbangan), dan LED Flash yang boleh menghasilkan gambar yang menarik dan baik.

4. Buka kunci


Terima kasih kepada kehadiran kamera TOF 3D, ia membolehkan ciri Unlock Wajah untuk mengenali wajah dengan tepat, membolehkan pengguna membuka kunci telefon pintar menggunakan wajah mereka walaupun keadaan cahaya yang rendah.

5. Bateri


Bateri 3500 mAh yang terdapat dalam telefon pintar ini dituntut oleh Vivo untuk bertahan lama. Malah ciri pengisian bateri super cepat dengan output 10V / 2.25A juga telah hadir pada Vivo NEX Dual Display.
BAGIKAN SEGERA WhatsApp

Post a Comment