KOMENTAR DI BAGIAN BAWAH SEKALI

Bakso JUMBO HIT di kota prabumulihBagi orang-orang Prabumulih, yang hobinya adalah bakso, tentunya bakso 044 TK YKPP boleh menjadi rujukan untuk dicoba. Kerana terdapat 004 bakso di bakso Jumbo, yang mungkin menjadi alternatif untuk bola bakar untuk dimakan saat lapar.

Bakso 004 terletak di Jalan Dempo tepat di depan basuh kereta Putra Prabu di Kampung Muara Dua, Daerah Prabumulih Timur. Ini Meatballs 044 telah dibuka sekurang-kurangnya 2 tahun, maka sebuah cabang YKPP Pertamina hadir untuk memenuhi tuntutan masyarakat pelanggan bola bakar YKPP.

"Terdapat bebola daging jumbo adalah menu utama kami di mana terdapat daging lembu dan tauhu. Dengan satu porsi hanya Rp 20 ribu bisa menjadi solusi lapar untuk bakso, "ujar pemilik bola bakar 044, Alhikmah baru-baru ini.

Wanita yang akrab dipanggil Ima berkata, untuk memenuhi permintaan pengguna untuk bola bakar 044 juga merupakan rakan kongsi grabfood supaya pelanggan yang ingin memesan tidak perlu pergi jauh, terutama pada musim panas seperti sekarang ia cukup manis duduk di rumah, bola bakar dapat dipesan melalui merebut makanan.

"Kami telah merebut makanan supaya pelanggan kami yang terletak agak jauh dari bebola daging 044 boleh dipesan melalui merebut makanan. Anda juga boleh memesan secara manual menggunakan nombor telefon bimbit anda, tetapi kos penghantaran akan mengikut jarak lokasi, "katanya.

Bukan sahaja bakso jumbo tetapi bakso yang terletak tidak jauh dari jalan raya General Sudirman juga menyediakan menu bola tenis, bola telur dan bola bakar Lengkap, bakso bakar dan mi ayam juga di sini, tentu saja dengan harga yang berpatutan untuk semua orang. Itulah julat 10.000 hingga 20 ribu rupiah.
BAGIKAN SEGERA WhatsApp

Post a Comment