Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

Lagi Dan Lagi - Prabumulih Remaja Wik-Wik di Atas Motor di Kawasan Terminal LingkarKetenangan seks di kalangan remaja Prabumulih City semakin membimbangkan. Selepas sebelum ini sepasang remaja ditangkap di kamera telefon bimbit yang melakukan perbuatan jahat di kawasan Stadium Talang Jimar Prabumulih, kali ini sesuatu yang serupa berlaku lagi.

Sepasang remaja yang mabuk oleh percintaan muncul di sebuah motosikal yang diletakkan di pinggir Jalan Lingkaran, tepat di depan kawasan Terminal, Daerah Prabumulih Selatan, yang kini ditempati oleh Pejabat Agensi Pengangkutan Bandar Prabumulih, petang Khamis (12/19/2019).

Lebih buruk lagi, kedua-dua pasangan itu tanpa malu yang dibuat sambil memeluk dan mencium. Walaupun kawasan itu adalah tempat terbuka di mana banyak kenderaan berlalu.

Maklumat yang disusun, pasangan muda ini melakukan hubungan penyayang pada motosikal mereka. Malah mereka berdua, tidak teragak-agak untuk berpelukan di lokasi awam.

Dalam video 20 saat, para pecinta seolah-olah menjadi lebih dan lebih nyata, walaupun kenderaan awam dilihat lewat di lokasi jalan raya, kedua-dua mereka nampaknya peduli. Salah seorang pasangan duduk di atas motosikal, manakala yang lain berada di samping motosikal.

Ia berada dalam kedudukan ini bahawa mereka meneruskan tindakan rempah-rempah intim mereka. Walaupun penduduk di sekitar lokasi itu marah dan kemudian merekodkannya sebagai bukti pelaporan kebimbangan penduduk kepada pihak berkuasa supaya ini tidak akan berlaku lagi.

"Itu tempat awam, terutamanya kedudukannya di Terminal baru yang kini digunakan sebagai Pejabat Jabatan Pengangkutan. Kami kecewa dengan keadaan ini dan ini bukan tuan kali pertama," mengadu salah seorang penduduk tempatan ke Portal ini, Khamis (12/19/2019) .

Motif belum diketahui dalam ruang awam. Walau bagaimanapun, video sepasang lovebird yang dibuat di tempat awam telah tersebar di rangkaian media sosial (media sosial) melalui akaun Instagram @ viral.prabumulih kira-kira sejam yang lalu yang dilihat kira-kira 1136 paparan.

Sebelum ini, pada November 2019, pasangan juga dirakam oleh video yang melakukan perkara yang sama di kawasan Stadium Sukan di Jalan Lingkar, Kecamatan Sukaraja, Prabumulih Selatan, Bandar Prabumulih, Sumatera Selatan, di mana virus itu berdebar di rangkaian media sosial.

Malah, kedua-duanya tidak begitu prihatin terhadap keadaan atau kenderaan yang dilewati lokasi, selain lokasi itu merupakan kawasan yang akan digunakan untuk pembukaan Porprov XII Sumatera Selatan pada 16 November 2019 semalam.

Video 29 ​​saat yang dirakam melalui kamera telefon bimbit (cellphone), menjadi perbualan panas dalam masyarakat.

"Pada mulanya kita melihat motorsikal yang ditunggangi oleh kedua-dua orang muda itu memasuki kawasan di belakang Stadium Stadium Prabumulih.Kami fikir berapa lama motosikal mereka tidak keluar lagi, jadi kami cuba mengikuti mereka.Hh, tidakkah anda tahu mereka intim, "kata salah seorang dari mereka yang tidak mahu menulis pada hari Sabtu (11/02/2019) pada masa itu.