Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

Mobil Penyedot Wc Meledak Warga Dan Pejalan Kaki Berlumuran Kotoran
Acara malang itu berlaku kepada pejalan kaki di China. Sebuah kereta dengan kelebihan bekalan tandas tiba-tiba meletup di jalan-jalan di Hechi, China. Akibatnya, beberapa kedai dan pejalan kaki mandi dalam tinja. Salah seorang saksi mata, Dong Tang berkata apa yang dia fikir adalah kemalangan kereta biasa.

"Saya tidak banyak memberi perhatian, tetapi ia berbau tentang saya. Itu benar-benar menjijikkan. Kemudian saya menyedari bahawa sebuah tangki yang dipenuhi dengan cecair coklat yang menjijikkan telah meletup dan bertaburan kandungannya di sepanjang jalan dan orang yang membeli-belah atau berlalu, "kata Dong Tang, yang dipetik oleh Daily Mail.

Walaupun insiden ini mengalami kerugian material, polis tempatan mengatakan tidak ada kematian. Pemilik kedai yang memercikkan kotoran dari kereta terpaksa menutup kedainya selama seminggu untuk membersihkan dan membersihkan segala-galanya.

Jurucakap syarikat yang mengendalikan pengumpulan dan penyimpanan sisa dari sistem kumbahan di Hechi berkata penyebab letupan itu disebabkan oleh penyelenggaraan peralatan yang kurang baik dan kesilapan teknikal pada kereta.