21st Century Auto Insurance for Teens - Pilihan Tepat Mengasuransikan Anak Remaja Anda ??

Post a Comment


Asrama Auto Abad ke-21 untuk Remaja - Pilihan Yang Benar untuk Menginsuranskan Remaja Anda


Bagi remaja, hari-hari memandu kereta akhirnya tiba. Mereka gembira dan takut pada masa yang sama. Mereka telah memutuskan apa jenis kereta yang mereka mahu, tetapi tidak memikirkan banyak tentang insurans kereta yang mereka perlukan. Insurans Auto 21st Century boleh menawarkan perlindungan yang diperlukan oleh pemandu remaja.

Adakah remaja dibenarkan membeli insurans kereta?

Pemandu remaja di bawah umur 18 tahun tidak dibenarkan membeli insurans kereta mereka sendiri supaya mereka ditempatkan dalam dasar ibu bapa. Ibu bapa pemandu remaja yang mempunyai Insurans Kereta Abad ke-21 boleh menambah remaja mereka kepada dasar dan remaja mereka diberikan dasar bagi pihak mereka sendiri. Ini membatasi risiko ibu bapa membatalkan insurans kereta mereka jika remaja mereka menyebabkan kemalangan.

Mengapa remaja perlu mempunyai insurans kereta?

Setiap pemandu mesti diinsuranskan mengikut undang-undang negeri. Undang-undang ini berbeza dari satu negara ke negara lain, tetapi semua negeri memerlukan sekurang-kurangnya insurans kereta minimum untuk mendapatkan SIM dan membeli label kereta.

Insurans Kereta abad ke 21 melindungi remaja dan keluarga daripada membaiki atau menggantikan kenderaan mereka sendiri. Pemandu lain juga mesti dilindungi sekiranya berlaku kemalangan. Jika terdapat pinjaman kereta, pemiutang akan menegaskan bahawa kereta itu dilindungi oleh polisi insurans untuk melindungi kepentingan mereka terhadap kenderaan tersebut.

Berapa liputan yang diperlukan oleh pemandu remaja?

Setiap negara menentukan jumlah liputan minimum yang dibenarkan; Walau bagaimanapun, ini mungkin tidak mencukupi untuk melindungi keluarga daripada bencana kewangan sepenuhnya. Sekiranya anda ingin menjimatkan bayaran premium bulanan, 21st Century Auto Insurance akan membolehkan anda memilih diskaun tertinggi yang anda boleh.

Sekiranya anda mempunyai skor kredit sebanyak 700 atau lebih, anda layak mendapat markah yang lebih rendah. Anda juga boleh menjimatkan wang dengan memandu kereta murah untuk memastikan. Remaja dengan mata purata yang tinggi ditawarkan pada harga yang lebih rendah pada 21st Century Auto Insurance.
BAGIKAN SEGERA WhatsApp

SARAN DARI KAMI

Post a Comment