Dodge Challenger - Mobil Abad 21

Post a Comment


Dodge Challenger - 21 Century Cars


2009 Dodge Challenger adalah kereta yang sukar dengan badan berotot. Ia mempunyai enjin 6.1 liter HEMI yang menawarkan banyak kuasa untuk kereta, dan menjadikannya lebih baik daripada pesaing lain di kelasnya. Sama ada anda mempertimbangkan 2009 Dodge Challenger dari segi teknologi atau penghantaran kuasa, ini adalah salah satu yang terbaik dalam segmen ini.

Tentunya salah satu kereta yang menjanjikan abad ke-21, SRT8 adalah varian terbaik dari Dodge Challenger yang dilengkapi dengan enjin V-8 HEMI yang bertenaga. Ini adalah kereta sukan, tetapi ia dipasarkan pada harga yang berpatutan.

Untuk memantau diagnostik kenderaan, LCD dipasang tepat di bawah speedometer. Ia juga membantu pemandu untuk melihat maklumat yang diperlukan seperti kelajuan, RPM, dan butiran teknikal yang lain.

Enjin SRT8 HEMI V8 menghasilkan kuasa sehingga 425 kuasa kuda. Kemudahan skrin sentuh UConnect disediakan di kabin kereta, yang selanjutnya dibahagikan kepada tiga kategori - studio UConnect, UConnect GPS, dan telefon UConnect.

Sumber-sumber audio untuk sistem UConnect termasuk radio satelit dan pemain CD dengan kemudahan WMA / MP3. Radio FM dan AM juga termasuk dalam kereta. Dalam pemain audio, UConnect membolehkan mencari pelbagai lagu dengan senarai main, genre dan artis, dsb. Sejumlah 8 speaker disertakan yang menghasilkan kuasa sehingga 368 watt. Walaupun dengan kemudahan eksklusif seperti itu, harga kereta di jalan raya berada di bawah paras $ 40,000.

Berikut adalah galeri dalam talian yang menarik yang memaparkan semua Imej Dodge Challenger yang mengagumkan
BAGIKAN SEGERA WhatsApp

SARAN DARI KAMI

Post a Comment