Inilah kelebihan vivo Y95 yang wajib anda ketahui

Post a Comment
 


VIVO EXCELLENCE Y95


1.Ciri-ciri Mod Gaming Menarik


Salah satu kelebihan Vivo Y95 ialah ciri MODI AI GAMING ...

Ciri ini memainkan peranan penting bagi pengguna yang suka bermain permainan.

Pengguna dibentangkan dengan kehadiran papan kekunci permainan yang tertanam di kawasan yang dikurangkan supaya ia tidak mengganggu semasa bermain permainan.

Di samping itu, dengan Mod Permainan, pengguna difasilitasi dengan pilihan ciri yang mereka mahu menghidupkan atau mematikan seperti yang mereka kehendaki tanpa perlu meninggalkan permainan.

Menariknya, dalam mod permainan terdapat ciri permainan auto yang berfungsi supaya permainan berjalan masih hidup walaupun skrin dikunci atau melakukan aktiviti lain dan permainan terus tanpa terlepas.

2. Paparkan skrin FullView 6.22 inci vivo y95


Kelebihan lain vivo Y95 berada di bahagian paparan

Skrin besar skrin 6.22 inci ultra semua yang mempunyai skrin untuk nisbah aspek badan sebanyak 88.6% dengan resolusi skrin 1520 x 720 HD + Jenis Incell Penuh

Paparan lebih luas Ini memudahkan keselesaan bagi anda yang suka permainan atau video streaming yang memerlukan skrin besar.

Ia hanya pada skrin badan tidak ada pelindung skrin terbaik seperti kaca goreng corning ..

3. Menyokong Teknologi AI pada Kamera


Kelebihan vivo Y95 juga berada di kamera depan yang telah dilengkapi dengan teknologi AI (kecerdasan buatan) yang berfungsi untuk mengesan watak wajah seseorang berdasarkan algoritma AI seperti mengenali warna kulit, umur, jantina, dan mengesan keadaan cahaya ambien, yang kemudian secara automatik menapis paparan muka pengguna.

Kamera dwi utamanya dan kamera hadapan 20MP boleh menangkap lebih banyak cahaya berbanding siri vivo sebelumnya

Bukan sahaja kamera depan unggul. Kamera utama Y95 juga dapat mengenali 140 objek atau keadaan pemantauan yang berbeza sebelum memaksimumkannya untuk mendapatkan hasil imej yang lebih baik.

4. Kapasiti Bateri Besar (4030mAh)


Selain itu, keunggulan Vivo Y95 adalah kapasiti kuasa besarnya, iaitu 4030 mAH
Perlu diingat bahawa di sini alamat kapasiti bukan teknologi ...

Jika bercakap tentang keupayaan, sesungguhnya Y95 mempunyai kelebihan tersendiri, tetapi apabila membincangkan teknologi, ia sebaliknya kerana telefon pintar android ini tidak disokong oleh pengecasan pantas di dalamnya.

Ia hanya bahawa bateri Vivo Y95 mempunyai sistem pengurusan kuasa pintar ...

Bukan itu sahaja, vivo y95 juga mempunyai CPU CPU jenis Qualcomm snapdragon jenis jenis octa-core dengan 4GB RAM, dan 64GB ROM sebagai memori dalaman.
BAGIKAN SEGERA WhatsApp

SARAN DARI KAMI

Post a Comment