Kelebihan hp iphone 7 yang banyak belum di ketahui banyak orang

Post a Comment

iPhone 7 telah dikeluarkan malam tadi, diumumkan dengan membawa pelbagai perubahan khas untuk anda budak lelaki yang menyeronokkan.

Selepas setahun, pasti ada banyak orang yang menunggu. Seperti apa yang iPhone 7, artikel ini akan membincangkannya berdasarkan apa yang kita diringkaskan dalam acara tersebut.

Setakat ini kami tidak pernah mendengar cemuhan daripada saingan saingan supaya artikel ini masih merujuk kepada kelebihan berdasarkan acara tahunan Apple.


Berikut adalah Kekuatan Kejayaan kami iPhone 7;


1. Reka bentuk


Reka bentuk Apple 7 masih sama dengan pendahulunya, tidak ada perubahan ekstrem dari itu, terutama iPhone 7. Walaupun untuk iPhone 7 ditambah ia mempunyai perbezaan dari kamera utama yang dibenamkan dalam telephoto dua dan kamera lebar.

Ia masih menggunakan logam tetapi mempunyai varian warna yang lebih banyak termasuk perak, emas, Rose emas dan 2 kemasan hitam, doff dan jet hitam.2 warna hitam di sini adalah hitam dan jet hitam. Doff Black adalah hitam biasa yang tidak berkilat dan jet hitam hitam berkilat.

Bagaimanapun, Apple mengesyorkan bahawa pengguna menggunakan kes tambahan supaya mereka tidak mudah tercalar.

Dimensi masih sama seperti yang terdahulu, 4.7 inci dan 5.5 inci.

Satu lagi perkara dari segi reka bentuk perubahan besar ialah penyingkiran bicu set kepala 3.5. Dan ia digantikan dengan sambungan kilat. Jadi kemudian anda tidak akan dapat mengenakan bayaran semasa mendengar muzik menggunakan fon telinga.

Walaupun tanpa bicu audio 3.5 anda masih mendapat penukar kilat ke bicu 3.5 dalam pakej jualan. Jadi jangan panik.

2. Tahan Air dan Anti Debu


Bukan sahaja percikan tetapi iPhone 7 mampu bertahan dengan rendaman air mencapai kedalaman 1 meter. Walaupun ciri ini dikatakan terlambat kerana pesaingnya telah membuat telefon pintar tahan air untuk masa yang lama. Tetapi dengan kehilangan audio Jack 3.5, ia akan menambah keyakinan terhadap kualiti air menentang.


3. Botton Home Design New Support Taptic Engine.


Jadi perubahan dalam botton rumah bermula dari reka bentuk dan bagaimana ia berfungsi. Reka bentuk berubah menjadi hampir rata pada skrin atau boleh dikatakan rata.

Kemudian cara ia berfungsi berbeza dari botton rumah sebelumnya. Home button iPhone 7 tidak ditekan seperti butang. Tetapi hanya sentuh. Dan sentuhan ini ditentukan sensitiviti apabila anda mula-mula mengaktifkan iPhone. Ini sama dengan pad sentuhan pada komputer riba. Dan benar-benar tidak ada kesan klik pada botton rumah baru. Ia mungkin pelik untuk mula menggunakannya terlebih dahulu.
Walaupun kelihatan seperti pad sentuh, ia bukan epal jika ia berubah untuk membuat sekolah lama (bermakna tauchpad adalah sekolah lama). Enjin taptik merangkumi itu. Kerjasama dengan sentuhan 3D dan enjin taptik adalah tawaran menarik bagi anda untuk membeli iPHone 7 nanti.

4. Kamera iPhone 7


Kami membincangkan terlebih dahulu kelebihan kamera iPhone 7. IPhone 7 dilengkapi dengan 12 megapixel, penstabilan imej optik, Kamera HD FaceTime, denyar nada yang benar-benar LED.

Perubahan terperinci pada kamera iPhone 7 adalah penambahan penstabilan imej optik, alat f / 1.8, dan 6 kanta lensa dan flash nada sejati empat yang akan membuat keputusan mengambil gambar dan video dalam pencahayaan yang lemah kekal hasil maksimum dan memuaskan.


5. Kamera iPhone 7 Plus


Perubahan yang cukup menarik berlaku pada iPhone 7 ditambah. Selain mempunyai segala-galanya di iPhone 7, kamera iPhone 7 ditambah mempunyai kelebihan lain, iaitu telephoto berganda dan kamera lebar.

Tele digunakan untuk memfoto objek dengan tumpuan yang baik manakala lebar digunakan untuk mengambil gambar secara meluas. Kedua-duanya boleh digantikan mengikut keperluan mereka dan jalannya sangat mudah.Keupayaan lain kamera iPhone 7 ditambah Zoom yang boleh dilakukan sehingga 10 kali dan 6 kali untuk video.

Keupayaan lain adalah Deep of field, yang merupakan keupayaan untuk mengambil gambar dengan ketajaman yang sangat baik, tumpuan dan kekuatan kabur supaya ia menyerupai imej yang diambil menggunakan kamera DSLR.

Jika semalam anda mendengar beberapa artikel yang kami tulis terdapat beberapa petua untuk memaksimumkan makro pada iPhone, iPhone 7 tidak memerlukannya kerana iPhone 7 mempunyai kemampuan untuk melakukannya.
BAGIKAN SEGERA WhatsApp

SARAN DARI KAMI

Post a Comment