Lowongan Kerja PT. Coca Cola Amatil Indonesia Update Terbaru

Post a Comment


Kami adalah Coca-Cola Amatil Indonesia, kuasa di sebalik jenama minuman kegemaran Indonesia. Melalui keupayaan pembuatan dan jualan bertaraf dunia kami, setiap hari kami membawa portfolio lengkap kami untuk menggembirakan berjuta-juta pengguna kami dari Sabang hingga Merauke.

Komitmen kami untuk berkembang bersama dengan Indonesia terbukti bukan sahaja melalui banyak pelaburan kami. Di samping itu, terbukti melalui keupayaan kami untuk belajar, membangunkan rakyat kami, membina portfolio yang ditentukan oleh kaitan dan pilihan, dan mengintegrasikan tanggungjawab sosial korporat dan tiang kelestarian di mana sahaja kami beroperasi.

Kami adalah pasukan berdedikasi, orang yang bermotivasi yang sangat mampu membuat jenama minuman kegemaran kami menjadi kenyataan. Rahsia kami? Tempat kerja yang kreatif dan dinamik di mana kita bergantung pada semangat, ekspresi, fleksibiliti, persaingan yang mesra, dan peluang belajar untuk kejayaan yang berterusan.


Job Vacancies of PT. Coca Cola Amatil Indonesia1. OperatorTugas dan tanggungjawab:

Menjalankan jentera proses dan pengeluaran yang sesuai dengan prosedur yang sesuai.
Semak dan pastikan kualiti produk, menjalankan penyelenggaraan dan penyelenggaraan jentera pengeluaran mengikut piawaian KORE / ISO 9001, 14001, FSCC, OHSAS / SMK3.
Menjalankan prosedur dan peraturan syarikat yang berkenaan.
Menjalankan operasi talian pengeluaran (operasi mesin, kualiti, keselamatan, dan alam sekitar) yang menjadi tanggungjawab.

Keperluan Seeker Kerja:

Pendidikan Min STM jurusan Kejuruteraan / automasi / Elektrik
Kesihatan fizikal dan rohani
Usia, umur maksima 27 tahun
Min pasif Bahasa Inggeris
Sekiranya anda berminat untuk memohon pekerjaan di PT. Coca Cola Amatil Indonesia sebagai Pengendali, sila lakukan Pendaftaran Pekerjaan Online hanya pada halaman ini Terkini pada 18 Julai 2019.


2. Program Pelatih Graduatte


Coca-Cola Amatil Indonesia sedar akan kerumitan perniagaan yang semakin meningkat dan cabarannya pada tahun-tahun akan datang. Oleh itu, kita dikehendaki untuk membangunkan strategi baru yang dibangunkan untuk mengukuhkan organisasi kita. Salah satu cabaran adalah untuk menyediakan pemimpin masa depan berkualiti dari organisasi kami. Akibatnya, Coca-Cola Amatil Indonesia merancang Program Pelatih Pascasiswazah (GTP), satu kaedah latihan berstruktur selama 1.5 tahun untuk graduan profesional muda / baru untuk menyediakan pemimpin masa depan yang dinamik, berdedikasi dan responsif. Program ini telah menghasilkan 12 kumpulan graduan dengan pelbagai kedudukan strategik dalam organisasi sejak tahun 1995.

Sekiranya anda seorang yang bersemangat, berdedikasi dan mencari peluang dan cabaran pembangunan, kami menjemput anda menyertai Program Pelatihan Pascasiswazah di Coca-Cola Amatil Indonesia


Keperluan Seeker Kerja:

Sarjana Muda / Sarjana dari universiti terkemuka, dengan IPK minimum 3.00.
Lebih disukai untuk graduan baru atau pengalaman kerja selama 1 tahun
Aktif dalam mana-mana organisasi atau aktiviti sosial
Mempunyai kemahiran interpersonal yang baik
Mempunyai kemahiran komunikasi yang baik dalam bahasa Inggeris (baik lisan dan bertulis) dan bahasa Indonesia
Boleh menunggang motosikal
Bersedia ditempatkan di seluruh Indonesia
Sekiranya anda berminat untuk memohon pekerjaan di PT. Coca Cola Amatil Indonesi sebagai Pelatih Siswazah, sila lakukan Pendaftaran Pekerjaan Online hanya pada halaman ini Terkini pada 12 Julai 2019.


3. TunaiKeperluan Seeker Kerja:

Pendidikan SMK Min (pilihan D3)
Kesihatan fizikal dan rohani
Umur, maksima 30 tahun
Min pasif Bahasa Inggeris
Kerja 6 hari seminggu
Jujur

Penerangan Pekerjaan:

Masukkan data pada SAP
Penyelesaian wang kecil pada SAP
Menerima wang deposit daripada Pengirim
Bayar tuntutan jalan wang dari Pengirim
Lakukan pembukuan dengan betul dan betul
Boleh berkomunikasi dengan baik dan betul
Kemahiran komunikasi
Buat rekod semua transaksi
Catat wang tunai dan laporan kepada atasan
Buatlah perhitungan yang berhati-hati supaya tidak ada perbezaan antara wang yang ada dan laporan yang dibuat
Sekiranya anda berminat untuk memohon pekerjaan di PT. Coca Cola Amatil Indonesia sebagai Juruwang, sila lakukan Pendaftaran Kerja Dalam Talian hanya pada halaman ini Yang Terkurang adalah 1 Ogos 2019.


4. Penganalisis QAPenerangan Pekerjaan:

Penganalisis QA - Bertanggungjawab untuk kawalan kualiti dan kawalan kualiti semasa membuat sirap, mengisi CSD dan Non CSD, mengisi produk BIB dalam Talian dengan piawaian kualiti, keselamatan halal dan makanan, Sistem Jaminan Halal dan peraturan kerajaan.

Keperluan Seeker Kerja:

Minimum Kimia Kejuruteraan / Kimia, Kimia D1, Kejuruteraan Analisis Kimia D3 / S1, Teknik Makanan
Min 1 tahun Pengalaman sebagai Penganalisis QA
Pengetahuan Asas Minuman
Memahami Sistem Pengurusan Kualiti, GMP, Alat Teknik Pensampelan, Alat Pengukuran, Penyimpanan Pengendalian Kimia, ISO 17025
Boleh mengoperasikan komputer (min Excel / Word)
Penempatan Loji Cibitung
Sekiranya anda berminat untuk memohon pekerjaan di PT. Coca Cola Amatil Indonesi sebagai Penganalisis QA, sila lakukan Pendaftaran Pekerjaan Online hanya pada laman ini The Slowest adalah 31 Julai 2019.

Segera isi Borang Pendaftaran kerana pada bila-bila masa kekosongan boleh ditutup tanpa notis dan tidak sepadan dengan Tarikh Tamat yang disenaraikan di tapak pendaftaran pekerjaan.
BAGIKAN SEGERA WhatsApp

SARAN DARI KAMI

Post a Comment