Lowongan Kerja PT. Indonusa Telemedia (Transvision) Terbaru 2019

Post a Comment
Perkembangan teknologi pesat di Indonesia membentangkan banyak maklumat media yang beredar di masyarakat, salah satunya adalah media televisyen berbayar. Menurut Media Partners Asia, Indonesia adalah salah satu negara di Asia Pasifik yang mempunyai laju pertumbuhan terbesar pengguna Langganan TV, iaitu 26.7% pada 2011-2016.

Transvision dilahirkan pada 8 Oktober 2013 dari sinergi 2 pasukan terbaik dalam Telekomunikasi dan Media Infrastruktur di Indonesia, iaitu CT Corpora dan Telkom yang berjaya melaksanakan pemilikan TelkomVision Business Synergy. Dengan sinergi kedua-dua syarikat besar, Transvision dijangka dapat menjadi pemimpin dalam industri TV Langganan.

Mewujudkan tradisi syarikat terbaik, Transvision sentiasa memajukan sikap kerja keras, kerja pintar, komitmen, dan sumbangan cemerlang untuk menghasilkan karya yang indah. Transvision, TV langganan terbaik di Indonesia yang menekankan kepuasan pelanggan dan perkhidmatan terbaik, memastikan tawaran tontonan khas disediakan menggunakan teknologi terkini dan terkini.

Hadir berbeza, kini Transvision mengukuhkan pelbagai pertunjukan berkelas dan berkualiti untuk semua pelanggan dengan kualiti imej yang tajam. Diperkaya dengan 52 saluran High Definition (HD) yang berkualiti tinggi, 10 saluran inhouse & saluran eksklusif yang ditambah: CNN Indonesia, CNBC Indonesia dan saluran Golf + yang menyajikan kejohanan golf PGA Tour yang paling lengkap.

Bukan sahaja dari segi penampilan terbaik, Transvision juga menyediakan Perkhidmatan Pelanggan yang berkelas. Dibuktikan oleh penghargaan Pusat Hubungan Terbaik 2016 & 2017, sebagai tambahan kepada Anugerah Pemasaran Digital 2016 dan Indonesia WOW Brand 2017. Dari segi manfaat langganan, Transvision menyediakan banyak manfaat yang sangat bermanfaat bagi pelanggan.

Dengan semangat transformasi dan inovasi, Transvision di masa depan pasti akan terus melakukan yang terbaik dalam memberikan kepuasan pelanggan sebagai keutamaan dan menjadi Langganan TV terbaik untuk keluarga Indonesia.


Job Vacancies of PT. Indonusa TelemediaKelayakan Am:


Pendidikan minimum untuk sekolah menengah adalah bersamaan
Mempunyai pengalaman yang sangat relevan dalam bidang televisyen, membayar TV, insurans, FMCG dan pinjaman pengguna
Boleh bekerja dengan Shift dan Sasaran
Penampilan menarik dan kemas
Mempunyai rangkaian yang baik

Kedudukan yang ditawarkan:


Promosi Jualan (SPG)
Pentadbiran Kewangan
Pengurus Kluster Jualan Langsung
Wakil Jualan
Telesales Area
Eksekutif Pemasaran
Promoter Transvision
Sekiranya anda berminat untuk memohon pekerjaan di PT. Indonusa Telemedia (Transvision), sila Daftar untuk Pekerjaan Dalam Talian hanya pada halaman ini Tarikh Terkini --- Julai 2019.

Untuk kekosongan di PT. Indonusa Telemedia (Transvision), yang lain boleh diperiksa kekosongan yang terdapat di laman ini Segera isi Borang Pendaftaran kerana pada bila-bila masa kekosongan boleh ditutup tanpa notis dan tidak sepadan dengan Tarikh Tamat berdaftar di tapak pendaftaran pekerjaan.

BAGIKAN SEGERA WhatsApp

SARAN DARI KAMI

Post a Comment