Lowongan Kerja PT. Krakatau Steel (Persero) Tbk Update Terbaru

Post a Comment


PT Krakatau Steel (Persero) Tbk, merupakan salah satu Badan Usaha Milik Negara yang dikenal sebagai produsen keluli besar di Indonesia. Seiring dengan perkembangan kapasiti pengeluarannya, PT Krakatau Steel (Persero) Tbk berusaha memperluas pangsa pasarnya, termasuk meningkatkan penggunaan produk keluli, untuk mendukung pasaran asing dan domestik.

Kami mencari profesional muda yang berpengalaman, sangat bermotivasi, rajin dan rajin yang sanggup menerima cabaran sebagai sebahagian daripada Pasukan Jualan kami secara kontrak. Ganjaran menarik ditawarkan kepada calon terpilih.


Job Vacancies of PT Krakatau Steel (Persero) Tbk


Pekerjaan: Sales Jabodetabek - BantenKeperluan Seeker Kerja:

Umur antara 30 - 38 tahun
Sarjana Muda atau Diploma (Min GPA 2.75)
Berpengalaman dalam menjual dan memasarkan produk keluli seperti untuk projek automotif / pembinaan / paip & tiub / cerek / projek kerajaan & swasta, dan pembuatan lain
Minimum 2 (dua) tahun pengalaman dalam bidang berkaitan
Fasih berbahasa Inggeris, baik lisan maupun tulisan
Keperibadian dinamik, kemahiran interpersonal dan komunikasi yang sangat baik
Terletak di rantau Jabodetabek & Banten
Jika anda berminat untuk Mendapatkan Pekerjaan sebagai Penjualan di PT Krakatau Steel (Persero) Tbk Hantar Permohonan Aplikasi Anda hanya pada laman ini The Slowest adalah 2 Ogos 2019.

Segera hantar Permohonan Aplikasi anda, kerana pada bila-bila masa kekosongan boleh ditutup tanpa notis dan tidak sepadan dengan Tarikh Tamat tempoh yang disenaraikan di tapak pendaftaran kerja.
BAGIKAN SEGERA WhatsApp

SARAN DARI KAMI

Post a Comment