Pemrosesan Klaim Asuransi Abad 21

Post a Comment


Pemprosesan Tuntutan Insurans Auto 21st Century


Pemandu membeli insurans auto untuk melindungi diri mereka dari masalah kewangan akibat perlanggaran atau kerosakan lain pada kenderaan mereka. Insurans kereta membolehkan pemilik kereta membayar untuk membaiki atau menggantikan kereta mereka, kereta pemandu lain jika perlanggaran terlibat, dan membayar kecederaan. Pemandu memerlukan sebuah syarikat insurans auto yang menyelesaikan tuntutan dengan cepat dan profesional. Artikel ini mengkaji 21st Century Auto Insurance untuk kualiti mereka dalam penyelesaian tuntutan.

Sepertinya ramai pelanggan Insurans 21st Century yang merasakan bahawa syarikat itu profesional dan cepat dalam menyelesaikan tuntutan secara keseluruhan kerana ada yang mencari syarikat insurans auto lain setelah ditolak untuk perlindungan selepas kemalangan.

Pelanggan yang Puas

Ramai pelanggan merasakan bahawa 21st Century Auto Insurance adalah sebuah syarikat yang baik untuk menyelesaikan tuntutan. Terdapat pelanggan yang berpuas hati dengan jumlah wang yang mereka terima untuk membaiki kereta mereka tetapi mereka mempunyai aduan bahawa syarikat mengambil masa terlalu lama untuk menyelesaikan tuntutan. Pelanggan lain yang berpuas hati merasakan bahawa Asuransi Ke-21 adalah lebih adil daripada membayar untuk kereta berjumlah mereka. Mereka mengalami bayaran yang adil untuk kereta mereka yang mengalami kemalangan.

Pelanggan yang tidak berpuas hati

Terdapat beberapa pelanggan yang sangat tidak berpuas hati di Insurance Century 21. Ramai merasakan bahawa syarikat itu meninggalkan pelanggan sebaik sahaja ada tuntutan. Komen mengenai respons perlahan syarikat terhadap tuntutan banyak.

Kebanyakan pelanggan mempunyai abad ke-21 sebagai pembawa mereka selama 3 hingga 10 tahun secara purata. Beberapa daripada mereka tidak memfailkan tuntutan sepanjang masa mereka pelanggan. Walau bagaimanapun, nampaknya sebaik sahaja tuntutan difailkan, mereka tidak diendahkan atau dasar mereka dibatalkan.

Mesej yang tersisa di mel suara tidak dikembalikan oleh pelaras tuntutan. Terdapat contoh apabila adjuster tuntutan tidak pernah muncul untuk menilai kerosakan tersebut. Ia memerlukan panggilan dan surat berulang kepada pengurus daerah dengan aduan untuk mendapatkan sebarang respons.

Terdapat beberapa aduan yang Abad ke-21 tidak menyiasat tuntutan sebelum membuat keputusan dengan pihak lain. Premium pelanggan kemudian dua kali ganda atau tiga kali ganda.

Nampaknya bahagian tuntutan itu mempunyai pelanggan yang senang dengan cara mereka mengendalikan tuntutan dan orang lain yang telah meninggalkan syarikat itu kerana rawatan tidak profesional dan lama menunggu penyelesaian. Teruskan dengan berhati-hati.
BAGIKAN SEGERA WhatsApp

SARAN DARI KAMI

Post a Comment