Ulasan Perusahaan Asuransi Abad 21

Post a Comment


Kajian 21 Syarikat Insurans Century


Amerika Syarikat kini mengira lebih daripada seratus syarikat yang menyediakan pemilik kereta yang agak pelbagai untuk dipilih. Berikut adalah kajian ringkas mengenai syarikat insurans kereta Century 21. Ini pada asalnya merupakan syarikat yang berpusat di Los Angeles yang agak muda berbanding syarikat insurans auto yang lain yang ditubuhkan pada tahun 1954 oleh Louis W. Foster, dan pada asalnya dikenali sebagai Insurans ke-20. Tetapi ia adalah salah satu pembekal terbesar dan paling cepat yang beroperasi di 50 negara. Kini dimiliki oleh Kumpulan Syarikat Insurans Peladang. Syarikat insurans ini menjual liputan mereka secara langsung melalui media atau mel, menghapuskan keperluan ejen dan kos tambahan untuk diri mereka sendiri.

Termasuk premium dari syarikat ini, data tertentu dikumpulkan. Tidak syak lagi majoriti pelanggan mereka akan bersetuju bahawa kadar insurans kereta agak menarik dan kompetitif. Abad ke-21 mempunyai premium kos rendah yang luar biasa bagi mereka yang dianggap sebagai pelanggan berisiko rendah. Tetapi masih terdapat masalah, kerana mereka adalah pelanggan yang boleh dipercayai dan bebas risiko menerima kadar perlindungan yang murah dan perkhidmatan yang luar biasa, mereka yang mempunyai sedikit risiko untuk tuntutan biasanya mendapat harga yang lebih tinggi daripada yang diharapkan. Mereka boleh menawarkan tahap yang baik, tetapi selepas satu kemalangan atau pelanggaran yuran bulanan meningkat secara tidak normal.

Malangnya, menurut ulasan pelanggan, perkhidmatan pelanggan abad ke-21 meninggalkan sesuatu yang dikehendaki. Nampaknya perkhidmatan pelanggan mereka sangat sukar dicapai dan apabila pelanggan akhirnya mendapat wakil mereka, ternyata mereka memberikan bantuan yang sangat tidak mencukupi. Terdapat beberapa kes di mana pelanggan mengadu kecuaian agen pelanggan yang mengakibatkan ketidakselesaan dan kehilangan pelanggan sendiri. Tetapi seseorang harus mempertimbangkan bahawa penyedia insurans kereta abad ke 21 pakar dalam pelanggan berisiko rendah yang disukai, menjadikan mereka lebih sukar untuk menangani tuntutan.

Bagi ketersediaan, Abad ke-21 agak mudah untuk dilayari. Laman web mereka mempunyai maklumat yang mencukupi untuk menjawab hampir semua soalan; Sebut harga boleh didapati di halaman utama. Anda akan dapat melihat tawaran dan tawaran di bawah bahagian tertentu. Di samping itu, mereka memberikan panduan tentang cara memandu dengan selamat, meminimumkan risiko dan dengan itu lebih layak untuk insurans kereta murah dengan mereka.

Syarikat insurans kereta abad ke 21 mungkin tidak mempunyai rancangan insurans dan dasar yang sangat besar selepas memeriksa secara dalam talian, kerana mereka menumpukan perhatian kepada pelanggan bebas risiko, mereka mempunyai pelan insurans yang bagus untuk mereka yang layak. Kita mesti mengambil kira bahawa syarikat itu menawarkan harga yang rendah, kerana terdapat banyak pelanggan setia. Terdapat liputan untuk kecederaan tubuh dan kerosakan harta benda sementara yang lain adalah pilihan sebagai rancangan bagi pemilik kereta yang kurang mendapat perlindungan.

Semua dalam semua itu adalah syarikat yang sangat kompetitif dan sangat berpatutan. Ini mungkin mempunyai kebaikan dan keburukan, tetapi bagi mereka yang bertanggungjawab untuk pemandu dengan sejarah memandu bersih yang mungkin berubah menjadi sempurna. Berurusan dengan pelanggan bebas risiko menjadikannya menguntungkan bagi mereka yang layak mendapat kadar insurans kereta murah.
BAGIKAN SEGERA WhatsApp

SARAN DARI KAMI

Post a Comment