Vidio Driver Ojol Dimarahi Orang Tua Pacar: "Kamu Tukang Ojek, Jangan Mimpi Sama Anak Saya"


Perjalanan cinta pemandu Ojek Online (Ojol) dengan teman wanitanya seolah-olah disekat oleh berkat ibubapa. Kerana profesinya sebagai pemandu teksi motosikal, ibu teman wanitanya pemandunya menolak dengan tegas hubungan kasih sayang.

Kisah itu dicatatkan dalam video untuk menjadi virus selepas beribu-ribu kali dikongsi di media sosial. Tetapi pemikiran positif sahaja, jika kemarahan seorang ibu adalah pencetus sehingga pemandu lebih aktif dalam membuat hidup.


Dalam video yang dikongsi oleh akaun Eris Riswandi di laman Facebooknya, ia dilihat bahawa ibu memarahi pemandu ojol yang merupakan teman lelaki anak perempuannya. Sebenarnya, ibu menolak hubungan anak perempuannya.

"Bagaimana anda tidak malu, siapa anda? Anda adalah pemandu teksi motosikal, jangan impikan anda dengan anak saya, anda mungkin tidak bersama anak saya, anak saya cantik, siapa anda, anda seorang pemandu teksi," kata ibu.

Pelbagai komen segera memeriahkan ruangan komen. Sebenarnya, ramai yang menganggap bahawa kejadian virus adalah kejadian menembak semata-mata.

"Ternyata bukan dalam filem mana pun, ada dunia sebenar, wanita dan lelaki, ma'am, yang tahu hari ini dia adalah teksi motosikal yang sibuk atau sehari selepas esok dia adalah pengarah teksi motosikal? sampean boleh lebih daripada itu 🙂, "tulis komen Tasya Nabila.

"Saudara saya mencari yang lain, Drpd terus makan hati, lebih baik berkahwin dengan seorang wanita yang diberkati oleh keluarganya. Kuncinya ialah pengasingan tangga salah satu daripada mereka kerana kebahagiaan orang tua dan keluarga," tulis komentar Subiarti.

Cerita ini Sehingga Ditayangkan di Pelbagai Televisyen Indonesia

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel